Η Αχαϊκή Διαχειριστική δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα του εξοπλισμού, φροντίζοντας αφενός για τη σωστή συντήρηση των μηχανημάτων που ήδη διαθέτει, αφετέρου για τη διαρκή ανανέωσή τους. Επενδύουμε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εκπαιδεύοντας συνεχώς το προσωπικό μας στη χρήση τους, ώστε να εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας.

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη καθαρισμού επαγγελματικών χώρων, με το σωστό συνδυασμό ειδικευμένου προσωπικού, κατάλληλων μηχανημάτων και πιστοποιημένων καθαριστικών, για άψογη καθαριότητα και υγιεινή σε κάθε χώρο. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε διαθέτουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά έγκρισης από το Γενικό Χημείο του Κράτους, διασφαλίζοντας ότι είναι ασφαλή και κατάλληλα για χρήση σε κοινόχρηστους χώρους και χώρους υγιεινής.

Ο Εξοπλισμός μας

Μηχανολογικός Εξοπλισμός | Αχαϊκή Διαχειριστική
Μηχανές Αναρρόφησης Σκόνης και Υγρών

Χρησιμοποιούμε μηχανές αναρρόφησης 2000 – 3000watt, που παρέχουν τη δυνατότητα γρήγορης απορρόφησης υγρών, σκόνης και στερεών υλικών. Επίσης, διαθέτουμε μικρές, αλλά ισχυρές μηχανές αναρρόφησης, που είναι κατάλληλες για όλους τους χώρους και είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρικά πέλματα.

Μηχανολογικός Εξοπλισμός | Αχαϊκή Διαχειριστική
Μηχανές Περιποίησης Δαπέδων

Διαθέτουμε μεγάλες μηχανές πλύσεως και στεγνώσεως πεζού χειριστή, καθώς και εποχούμενες, οι οποίες διασφαλίζουν τον άριστο καθαρισμό μεγάλων επιφανειών. Επιπλέον, έχουμε εξοπλιστεί με μικρότερες ευέλικτες μηχανές, οι οποίες είναι κατάλληλες για στενούς χώρους, για τον καθαρισμό ανάμεσα από διαδρόμους και ράφια.

Μηχανολογικός Εξοπλισμός | Αχαϊκή Διαχειριστική
Μηχανήματα Πλύσεως Υψηλής Πιέσεως

Στον εξοπλισμό μας συμπεριλαμβάνονται ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα μηχανήματα υψηλής και υπερ-υψηλής πίεσης νερού Karcher και Nilfisk, τα οποία έχουν δυνατότητα υδραμμοβολής, που ενισχύει την απόδοση καθαρισμού.

Μηχανολογικός Εξοπλισμός | Αχαϊκή Διαχειριστική
Μηχανήματα Περιποίησης Υφασμάτινων Επιφανειών

Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα περιποίησης υφασμάτινων επιφανειών Sabrina και Nilsfik και τα ισχυρά, αλλά πάντα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο καθαριστικά που χρησιμοποιούμε, δίνουμε νέα λάμψη και υφή στα υφάσματά σας, κάνοντάς τα σαν καινούργια!

Μηχανολογικός Εξοπλισμός | Αχαϊκή Διαχειριστική
Σάρωθρα

Διαθέτουμε σάρωθρα Numatic και Nilfisk, μηχανοκίνητα – μπαταριοκίνητα και βενζινοκίνητα, πεζού χειριστή ή εποχούμενα, που είναι ιδανικά για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων, αποθηκών συνεργείων ή εργοστασίων.

Μηχανολογικός Εξοπλισμός | Αχαϊκή Διαχειριστική
Συστήματα Καθαρισμού

Διαθέτουμε μεγάλα καρότσια καθαρισμού, με όλα τα απαραίτητα υλικά για τον άψογο καθαρισμό των χώρων, μικρά ευέλικτα καρότσια για παραδοσιακό καθαρισμό, καθώς και επίπεδα συστήματα καθαρισμού με μικροΐνες.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς στον επαγγελματικό καθαρισμό, για άριστα αποτελέσματα. Άμεσα, γρήγορα, υπεύθυνα!